Видове риболов :

четвъртък, 2 август 2012 г.

Язовир Върба

Язовир Върба които се намира в кв.Върба на грРадомир освен вятар ништо друго.Плащасе 7лв. на пръчка за 12 ч

Отзиви :

"Ако искате да видите върховни лъжци,ходете да се запознаете със собствениците на яз.Върба.Как може да сипе 50кг. пъстърва,а да лъжеш,че си сипал 200кг.После да се оправдават,че не кълве със вятъра,слънцето или дъжда.От годините през,които се занимавам с риболов,ще направя следната констатация.Яз.Върба е идеално място за риболов на риболовци-мазохисти от най-висока класа. "


"През целия ден духа вятър силен. До обяд ловихме на плувка и нищо. след обяд направих на тежко и излезе едно бебе-бело рибенце(което го пуснах). При вечер хванах и една пасърва. Един колега хвърли 3 въдици за шаран, но нямаше удар."

" Рано сутринта бяхме вече там Аз и един приятел .Пуснахме плувките излена червенопера на шарен червей и каракуда на торен не много едри , но все пак подобре от нищо.По-късно през деня се появи много силен вятър хората казват че това е нормално за там ,хвурлихме дънните и 30мин/ по късно хванахме едно шаранче около 2кг . До края на деня хванахме още 3 шарана около 2кг и един към 4кг така че съм много доволен .На 14.05.2010 яз. е зарибен с 200кг. шаран така че ходете ако може те да издържите на вятъра .........мястото е приятно нямаше навалица и имаше успех."

Няма коментари:

Публикуване на коментар